Gülistan Derneği

Biz Kimiz ?

Hakkımızda

Gülistan Derneği Mahmud Efendi Hazretlerine Rabıtası devam eden Güvenilir bir dernektir. Müceddid Mahmud Efendi Hazretleri Cemaatine bağlıdır. Dünya üzerinde yaşanan sıkıntıları dindirebilmek, İslami ve insani yardım çalışmaları yapmak için bir grup gönüllü tarafından kurulan Gülistan Derneği yurtiçinde İslami eğitim çalışmaları ile insani yardım çalışmaları yapmak için kurulmuştur.

Gülistan Derneğinin Aktif Projeleri

Gülistan derneği aktif olarak, kurban, su kuyusu, iftar, kur’an-ı kerim, zekat, sadaka hafızlık eğitimi ve hafız yetiştirme çalışmalarıyla birlikte yurtiçi ve yurtdışında bir çok ülkede eğitim ve kalkınma faaliyetleri yürüten bir hayır kurumudur.

Misyonumuz Vizyonumuz Değerlerimiz
Dünya üzerinden yaşanan tüm sıkıntıları kendi sıkıntımız bilerek onları çözmek adına tüm gayretimizle çalışarak çözümler üretmek. Halka hizmet hakka hizmettir sloganı ile nerede sıkıntı çeken bir insan varsa onun sıkıntısını çözmek için hizmet etme yolunda gayret sarfetmek. Gülistan derneği olarak çıktığımız bu yolda toplumun her kesimine canla başla, ilk gün ki azimle hizmet etmek

Hemen Ara